Ayatana je odprta blog
Ayatana je odprta!
9. 12. 2016
Ayatana kvinojina skleda
Skledomastičen recept za mrzle dni
23. 1. 2017

Adijo 2016, pozdravljeno 2017!

aleksandra

Adijo 2016, pozdravljeno 2017!

Danes je zadnji dan v letu 2016. Tudi to leto je bilo za nekatere težko, polno velikih preizkušenj in padcev spet za druge pa je bilo to leto, polno sreče, veselja in pozitivnih izzivov. Enostavno, bilo je lto, kot mnoga leta pred njim in mnoga, tista, prihajajoča leta.

Zase lahko rečem, da je bilo leto 2016 naravnost ustvarjeno zame …

Začelo se je že z januarjem, ko so prišle na plan nekatere pomembne odločitve, sledila sta mu februar in marec, ravno prav vesela in uspešna, da se je januarski zanos nadaljeval vse do aprila. Poletje je prineslo daleč najbolj izpopolnjujoče trenutke in končno sem uresničila svojo dolgo pričakovane želje. Vse tiste januarske želje in izzivi, ki sem si jih zadala, so se me kot klop držali vse do konca leta. Vključno s tem, zadnjim dnem leta, ki ga preživljam v toplem in, dogajanja polnem, mestu v družbi moža in dragih prijateljev.

Rada bi se zahvalila vsem, ki so mi stali ob strani in me podpirali v tem letu. Predvsem pa gre zahvala meni, da sem si dala priložnost in odprla srce za stvari, ki so se zdele vedno tako zelo daleč. Naj nikoli ne pozabimo sami nase, naj imamo vedno in povsod v mislih stvari, ki nas osrečujejo, saj s tem dobivamo posebno moč, da vse tiste skrite in malo manj skrite želje tudi pridno izpolnjujemo. Prav zato verjamem, da bo leto 2017 še bolj uspešno, iskrivo in sr(e)čno!

Želim vam, da ga tudi vi zaživite in začutite v vsej njegovi polnosti in moči!

Srečno 2017!

Aleksandra


Ayatana E-novičke
Prijavi se na e-novičke in prejmi do 12 krasnih sezonskih receptov.
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
Ayatana E-book
AYATANA E-knjižica
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
*S prenosom breplačne e-knjižice receptov se strinjam, da bom prejemal AYATANA e-novičke, ki bodo vsaj tako slastne kot recpeti, ki bodo kmalu na mojem računalniku.
AYATANA e-knjižica receptov je že na poti v tvoj e-poštni nabiralnik. Želimo ti veliko lepih trenutkov ob kreiranju novih jedi. Veseli bomo mnenj in kakšne fotografije recepta, ki nam ga lahko pošlješ na hello@ayatana.eu.

Spremljaš naš lahko tudi na Facebooku in Instagramu, kjer lahko pokukaš v naše zakulisje.