aleksandra
Dobrodošli v AYATANI!
28. 11. 2016
aleksandra
Adijo 2016, pozdravljeno 2017!
31. 12. 2016

Ayatana je odprta!

Ayatana je odprta blog

In prišel je dan, ki sem ga čakala zadnjih nekaj mesecev. Dan, ko smo v fini družbi prvič odprli vrata našega centra AYATANA.

Gostili smo prikupno skupino novinarjev in urednikov, ki sem jih bila resnično vesela. Njihovih prvih odzivov, pa seveda obiska Lesc (res hvala, da ste si vzeli čas in prišli na obisk na sončno Gorenjsko).

Vesela sem, da sem lahko z “zunanjim svetom” delila to, kar se je v zaodrju dogajalo zadnjih nekaj mesecev. Vesela in ponosna sem, da smo pogostili prve goste (priznam, imela sem metuljčke, verjetno se je to opazilo, a tako je, ko se prvič znajdeš v novi vlogi in nastopaš pred novimi ljudmi). Hvaležna sem za njihove odzive, beside in nasmehe.

Mojca, Urša, Janez, Meta, Maja, Milena pa Špela, Valentina, Nina, Urška in njena Bruna, pa še ena Nina, Azra, Vera in Sonja. Hvala vsem in vsakemu posebej. Hvala moji dragi Nataši za obisk, podporo in zvesto prijateljstvo. In hvala Matjažu za super fotke, pa Gruši, naši stilistki hrane, ki je spet poskrbela, da je miza sijala v najlepšem sijaju. Hvala vsem.

AYATANA je odprta!

Aleksandra

naslovna-fotka-1

 

ayatana-dogodek-lesce-125-1

ayatana-dogodek-lesce-34-1

ayatana-dogodek-lesce-41-1

ayatana-dogodek-lesce-24-1

 


Ayatana E-novičke
Prijavi se na e-novičke in prejmi do 12 krasnih sezonskih receptov.
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
Ayatana E-book
AYATANA E-knjižica
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
*S prenosom breplačne e-knjižice receptov se strinjam, da bom prejemal AYATANA e-novičke, ki bodo vsaj tako slastne kot recpeti, ki bodo kmalu na mojem računalniku.
AYATANA e-knjižica receptov je že na poti v tvoj e-poštni nabiralnik. Želimo ti veliko lepih trenutkov ob kreiranju novih jedi. Veseli bomo mnenj in kakšne fotografije recepta, ki nam ga lahko pošlješ na hello@ayatana.eu.

Spremljaš naš lahko tudi na Facebooku in Instagramu, kjer lahko pokukaš v naše zakulisje.