Hitri in zdravi prigrizki

Ste tudi vi v nenehni stiski s časom? Vam je zmanjkalo idej za hitre, zdrave in po vrhu še okusne prigrizke? Ste naveličani nad izbiro malic in kosil med delovniki? Potem je ta delavnica kot nalašč za vas.

Na delavnici vas bomo naučili priprave zdravega in okusnega obroka, ki ga boste lahko brez težav odnesli v službo, na službeno pot ali ga boste hitro in veselo pojedli že kar doma. Veganska kuhinja zahteva kar nekaj predpriprav, zato se bomo med delavnico dotaknili načinov, kako enostavno pripraviti in urediti našo shrambo živil, ki nam bo zadoščala za naslednja dva tedna. Jedi, ki jih bomo pripravljali v sklopu delavnice, so večinoma tudi presne, torej niso toplotno obdelane na več kot 46 stopinjah Celzija.

Vsi recepti bodo izbrani skrbno, nabor sestavin, s katerimi se bomo poigravali, pa bo vključeval sezonsko zelenjavo, sadje in ostale, za pripravo končnih krožnikov, potrebne sestavine.

Jedi bodo pripravljene na mestu, med delavnico, v pripravo pa se boste lahko vključili tudi sami. Pripravljene jedi na delavnici se tudi pojejo. Če pa hrana ostane, vam jo bomo zavili in jo boste lahko odnesli domov. Recepti na tej delavnici bodo v večini presni, katerim pa bomo občasno dodali tudi kakšno kuhano jed.
Na delavnici se bomo dotaknili naslednjih tem:

- kako si organizirati nakupe, shrambo in pripravo presnih jedi
- kako pripraviti okusne sokove, smoothije, rastlinska mleka in druge napitke
- kako pripraviti različne presne krekerje z raznimi namazi
- kako pripraviti različne zelenjavne sendviče, presne tortilje, sushi in druge zvitke
- kako pripraviti različne solate z dodatki in zanimive solatne prelive
- kako pripraviti kaj sladkega na hitro

Ayatana E-novičke
Prijavi se na e-novičke in prejmi do 12 krasnih sezonskih receptov.
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
Ayatana E-book
AYATANA E-knjižica
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
*S prenosom breplačne e-knjižice receptov se strinjam, da bom prejemal AYATANA e-novičke, ki bodo vsaj tako slastne kot recpeti, ki bodo kmalu na mojem računalniku.
AYATANA e-knjižica receptov je že na poti v tvoj e-poštni nabiralnik. Želimo ti veliko lepih trenutkov ob kreiranju novih jedi. Veseli bomo mnenj in kakšne fotografije recepta, ki nam ga lahko pošlješ na hello@ayatana.eu.

Spremljaš naš lahko tudi na Facebooku in Instagramu, kjer lahko pokukaš v naše zakulisje.
Ayatana E-novičke
Prijavi se na e-novičke in prejmi do 12 krasnih sezonskih receptov.
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
Želim se prijaviti na E-novice