Ayatana recept
Najkrajši recept za najkrajši mesec v letu
17. 2. 2017
Krasni svet avokada
4. 8. 2017

Hvala vam!

Današnji zapis namenjam vsem, ki spremljate zgodbo AYATANE, nam pošiljate prijazna sporočila in vprašanja, morda skuhate kakšno okusno jed iz naše zakladnice receptov. In vam, ki ste se z nami že srečali na kakšni od delavnic, ki smo jih izpeljali pri nas v Lescah.

Iskreno se vam zahvaljujem za vse pozitivne misli, fina druženja in tone smeha, s katerimi ste napolnili naš center. Pripenjam fotografijo krasnih pit, ki je nastala na naši zadnji delavnici. Ustvarile so jih naše udeleženke, ki nam vsakič znova predajajo super energijo. Zame prav ta ujeti trenutek pove več kot na tisoče skrbno izbranih besed.

Tisti, ki spremljate mojo zgodbo, veste, da sem v veselem pričakovanju skorajšnjega prihoda novega člana družine. Prav kmalu se nam bo pridružil malček, ki bo v naslednjih tednih in mesecih prevzel dobršen del pozornosti. V naslednjem obdobju se bomo pri nas posvečali družinskim radostim, a bomo še vedno tudi v tesnem stiku z vsemi vami. Vesela bom, če nas boste spremljali tudi naprej, ko bo postopoma razkrivala novosti in projekte, na katerih s krasno ekipo ljudi že pridno delam.

AYATANA je moj otrok. Je priden, vesten in kreativen otrok, ki iz dneva v dan raste in se razvija. In tako bo tudi naprej. Pridružite se nam na naših ostalih platformah, kjer objavljamo zgodbe iz ozadja, z vami delimo recepte in dobre želje. Najdete nas na Facebooku in Instagramu, seveda pa se lahko prijavite tudi na naše e-novičke, v katere pogosto zapišemo krasne recepte za odlične rastlinske in presne jedi.

Še enkrat hvala, drage prijateljice in dragi prijatelji. Hvala za družbo, hvala za dobre misli in podporo. Vesela sem, da sem v tako kratkem času spoznala krasne in ustvarjalne ljudi. In obljubim … se vidimo in slišimo kmalu.

Vaša
Aleksandra

Ayatana food

Ayatana food


Ayatana E-novičke
Prijavi se na e-novičke in prejmi do 12 krasnih sezonskih receptov.
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
Ayatana E-book
AYATANA E-knjižica
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
*S prenosom breplačne e-knjižice receptov se strinjam, da bom prejemal AYATANA e-novičke, ki bodo vsaj tako slastne kot recpeti, ki bodo kmalu na mojem računalniku.
AYATANA e-knjižica receptov je že na poti v tvoj e-poštni nabiralnik. Želimo ti veliko lepih trenutkov ob kreiranju novih jedi. Veseli bomo mnenj in kakšne fotografije recepta, ki nam ga lahko pošlješ na hello@ayatana.eu.

Spremljaš naš lahko tudi na Facebooku in Instagramu, kjer lahko pokukaš v naše zakulisje.