Slastne sladice

Priznam, da ne poznam človeka, ki ne mara sladic. Če že ne sladic, pa vsaj nekaj sladkega. Brez slabe vesti, brez očitanj, brez skrivanja in (joj, samo da me kdo ne vidi) nočnega obiskovanja kuhinje.

Kaj pa porečete, če vam povem, da se pri nas lahko naučite priprave takšnih sladic, ki so neverjetno okusne, sladke in … bolj zdrave? Takšne, po katerih ne boste imeli slabe vesti?

Sladke pregrehe imamo vsi, pri nas pa vas bomo naučili, kako pripraviti sladice, ki ne vsebujejo rafiniranega sladkorja, predelanih maščob in mlečnih izdelkov. Večina sladic, ki jih bomo odkrivali, je pripravljenih iz sestavin, ki ne vsebujejo glutena. Naše najljubše sladke pregrehe, ki jih bomo zajeli na tej delavnici, predstavljajo mešanico presnih in pečenih veganskih sladic. Spoznali boste načine, kako pripraviti domače sestavine za nadaljnjo pripravo sladic in kako pripraviti končne sladice, ki bodo navdušile tudi največje skeptike.

Vsi sladki recepti bodo vsebovali sezonsko sadje in ostale sestavine, ki bodo na voljo v času delavnice.

Jedi bodo pripravljene na mestu, med delavnico, v pripravo pa se boste lahko vključili tudi sami. Pripravljene jedi na delavnici se tudi pojejo. Če pa hrana ostane, vam jo bomo zavili in jo boste lahko odnesli domov. Recepti na tej delavnici bodo v večini presni, katerim pa bomo občasno dodali tudi kakšno kuhano jed.
Na delavnici se bomo dotaknili naslednjih tem:

- kako si organizirati nakupe, shrambo in pripravo domačih sladic
- kako pripraviti različna domača sladila in rastlinska mleka za uporabo v sladicah
- kako pripraviti okusen sok, ki naše telo pripravi na sladke razvade
- različne presne in pečene pite, torte, muffine, piškote, biskvite, mosse, ki ne temeljijo zgolj na oreščkih

Ayatana E-novičke
Prijavi se na e-novičke in prejmi do 12 krasnih sezonskih receptov.
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
Ayatana E-book
AYATANA E-knjižica
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
*S prenosom breplačne e-knjižice receptov se strinjam, da bom prejemal AYATANA e-novičke, ki bodo vsaj tako slastne kot recpeti, ki bodo kmalu na mojem računalniku.
AYATANA e-knjižica receptov je že na poti v tvoj e-poštni nabiralnik. Želimo ti veliko lepih trenutkov ob kreiranju novih jedi. Veseli bomo mnenj in kakšne fotografije recepta, ki nam ga lahko pošlješ na hello@ayatana.eu.

Spremljaš naš lahko tudi na Facebooku in Instagramu, kjer lahko pokukaš v naše zakulisje.
Ayatana E-novičke
Prijavi se na e-novičke in prejmi do 12 krasnih sezonskih receptov.
Po prijavi boste na vaš E-naslov dobili potrditveno povezavo.
Želim se prijaviti na E-novice